Klopp: Wards oppsigelse kom som en overraskelse

Jürgen Klopp ble overrasket da sportsdirektøren kunngjorde at han kommer til å forlate klubben, men manageren er ikke bekymret for fremtiden.

Jürgen Klopp kommer høsten 2023 til å jobbe sammen med sin tredje sportsdirektør på tre år. I fjor på denne tiden kunngjorde Michael Edwards at han kom til å gi seg etter sesongen, og i november i år gjorde hans arvtaker Julian Ward det samme. 

Den avgjørelsen kom som en overraskelse for Klopp. Det bekreftet manageren på sin pressekonferanse lille julaften.

– Det var en overraskelse da Julian sa det til meg, sa Klopp, før han la til at han ikke er bekymret for fremtiden av at Ward gir seg i mai. 

Ingen betydning

– Vi kommer til å jobbe helt som normalt helt frem til den dagen han drar. Julian er hundre prosent fokusert og alt er helt fint, sa Klopp.

Tyskeren la også til at det ikke har vært noen samarbeidsproblemer mellom de to. 

– Vi har aldri hatt noen problemer og vi kommer ikke til å ha det heller. Han sa det til meg etter Southampton-kampen, og det kom som en overraskelse. Men det er hans avgjørelse, og det er ok. Det vil ikke ha noe å bety for resten av perioden hans, sa Klopp om mannen som har jobbet i Liverpool FC i ti år.

Klopp ble for øvrig spurt om mulighetene for at det blir noen kjøp i januar. 

– Vi er alltid forberedt, og vi vet hva vi trenger. Men alt er ikke hundre prosent i våre hender. Vi jobber med det vi har, og det kommer aldri til å endre seg. Vi er selvsagt på utkikk med tanke på situasjonen vi er i, men vi får se om noe kommer til å skje, sa Klopp.

Foreløpig er det ingen tegn til at Liverpool har funnet ut hvem som skal ta over jobben som sportsdirektør etter Ward.