Liverbirdsklubb støtter lokalt nød-engasjement

Liverbirds Kvinesdal overrakte i går kr 10.000 til «Sammen for nøden», et prosjekt som gir økonomisk støtte til familier som sliter.

Det er utrolig fint å lese om lokale klubber som støtter gode hjertesaker. De fleste Liverbirdsklubber har prosjekter eller saker de støtter lokalt eller i Liverpool, og det er noe av det beste med engasjementet vi skaper gjennom den interessen vi har.

Fotball er på sitt beste når samhold og solidaritet løftes frem.

Leder, Kjetil Josefsen, sier til Liverpool.no at bakgrunnen til å støtte «Sammen om nøden Kvinesdal» er ønske om å gjøre tilværelsen lettere for folk som sliter ekstra denne jula.
Det var avisen Agder som omtalte saken først.

LEDER I LIVERBIRDS KVINESDAL: Kjetil Josefsen overrekker sjekk til Sammen for nøden Kvinesdal.

LEDER I LIVERBIRDS KVINESDAL: Kjetil Josefsen overrekker sjekk til Sammen for nøden Kvinesdal.

Kjetil legger til at foreningen synes det er naturlig å støtte det lokale initiativet for å hjelpe folk som sliter i Kvinesdal når behovet er så stort som det er. Tidligere har supporterklubben bidratt med penger til TV-aksjonen og andre veldedige formål. Det var han selv som foreslo gaven, men styret var ikke vanskelige å overtale.

– Det ble vedtatt etter en rask runde internt og tilbakemeldingene vi har fått fra medlemmene og andre i bygda har vært overstrømmende positive. Saken er flittig delt på sosiale medier. Vi synes jo også det ligger mye i grunnverdiene i YNWA å bidra på denne måte. 

Gunn Kristoffersen i «Sammen om nøden i Kvinesdal» er takknemlig for gaven og uttalte til Agder at de merker det er flere som sliter økonomisk enn hva tilfellet har vært før. I fjor på denne tiden av året var det 13–14 familier som søkte om støtte fra oss, mens i år er antallet 25».

Liverbirds Kvinesdal har uten tvil en av de flotteste lokalene i landet og er du i området på kampdag bør ut ta en tur innom på kampdag.

Les mer: Lamslått av sjenerøsiteten til lokal supporter