Liverpool og City har holdt «fredssamtaler» for å forbedre forholdet mellom klubbene

Tar grep etter flere episoder mellom lagene.

Det er under ei uke til et nytt stormøte mellom landets to ledene klubber de siste årene.

The Telegraph skriver i dag at Liverpool og Manchester City har hatt «fredssamtaler» for å myke opp forholdet mellom de to rivalene, etter flere intense kamper og episoder med trenere, spillere og supportere.

Målet er å drepe det som omtales som «giftig atmosfære», og holde det på en sunn konkurranse og rivalisering.

Slutt på vondt blod

Avisa skriver at sesongkortholdere hos begge klubber vil bli kontaktet i forkant av torsdagens cupkamp, i tillegg til at det vil taes flere grep for å skape en bedre stemning.

FIKK GJENNOMGÅ: Jürgen Klopp har hatt bedre øyeblikk enn da linjedommer Gary Beswick fikk høre det, mot Manchester City på Anfield i oktober.

FIKK GJENNOMGÅ: Jürgen Klopp har hatt bedre øyeblikk enn da linjedommer Gary Beswick fikk høre det, mot Manchester City på Anfield i oktober.

I en felles uttalelse skriver City Matters og Liverpool Supporters Board:

«Over de siste fem eller seks sesongene, våre kamper har vært noen av de mest underholdene i verden.

Likevel, vi kan ikke ignorere den siste tidas dårlig oppførsel fra en mindre gruppe av fans på begge sider, som ofte har overskygget resultatene og kvaliteten til fotballen som har blitt vist.

Det er derfor vi var glade for å sitte ned med begge klubber for å forbedre relasjonene og inngå forpliktelser om å jobbe sammen for å forbedre fan-oppførsel på fremtidige kamper.»

Manchester City - Liverpool har avspark 21:00 torsdag 22. desember, på V Sport 1/Viaplay.