– Som fotballspiller, Liverpool-spiller og Liverpool-supporter mener jeg at vi må forbedre oss på alt

Thiago Alcantara har på ingen måte gitt opp denne sesongen.

Det viktigste mot AC Milan i fredagens treningskamp var ikke å ta fire poeng i Dubai Super Cup, men at de røde skulle ha en god gjennomkjøring før alvoret starter neste torsdag, samtidig som skader for alt i verden måtte unngås.

Det klarte de røde – og etterhvert ble det en ganske imponerende forestilling. Thiago scoret et mål og var veldig god så lenge han var på banen. I intervju med LFCTV etter kampen fikk han spørsmål om hva de røde må forbedre seg på når sesongen kommer i gang igjen.

– Alt, svarte 31-åringen.

– Som fotballspiller, Liverpool-spiller og Liverpool-supporter mener jeg at vi må forbedre oss på alt, sa han videre.

Han har på ingen måte gitt opp årets sesong.

– Vi har fortsatt en mulighet i alle turneringer, så vi må prøve å jakte førsteplasser igjen. Vi vet at det blir tøft, men det er andre turneringer også, så vi må jakte alt det vi kan, sa han

Lar seg imponere av ungguttene

Da Thiago gikk av banen, var det 17 år gamle Bobby Clark som ble byttet inn. Han markerte seg med en målgivende pasning til Darwin Nunez sitt 3-1-mål, som var gjort med en teknikk Thiago kunne vært stolt av.

Han har latt seg imponere over ungguttene som har vært med på treningsleir.

– Heldigvis går det veldig bra på akademiet. Vi har ikke bare unge talentfulle spillere, men også intelligente spillere her. De skjønner raskt hvordan vi trener, spiller og presser, sier han.

– Jeg mener vi har store talenter på vei opp, og de vil med 100 prosents sikkerhet gjøre store ting i fremtiden. Det er fint å ha dem her, for de lærer ting fra guttene, men viser også frem ferdighetene sine på banen. Vi elsker å trene med de unge spillerne, fordi vi kan se hvordan de utvikler seg og gjør det.