Jones måtte løpe alene. Vi krysser fingrene for at han ikke har fått et tilbakeslag etter skaden

Bildene fra formiddagsøkten onsdag tyder på at alt ikke er som det skal med Curtis Jones.

Curtis Jones har slitt med ett stressbrudd i høyre legg i store deler av høstsesongen. 

21-åringen kom inn fra benken helt på tampen av Community Shield-oppgjøret mot Manchester City, men var ikke i stand til å spille treningskampen mot Strasbourg dagen etter på grunn av stressreaksjonen i skinnbeinet i høyre legg, som førte til en hevelse i beinet. Da satt han på tribunen med en beskyttelsesstøvel rundt høyreleggen. Scouseren var tilbake i full trening igjen den 29. august, og satt på innbytterbenken mot Newcastle to dager senere.

Etter å ha trent i to dager kjente han igjen på stressreaksjonen i høyre skinnbein, og var ikke i stand til å delta på lagets treninger. Han var tilbake i full trening igjen den 7. oktober, og satt på benken mot Manchester City 16. oktober. Tre dager senere kom han inn i andre omgang mot West Ham.

Etter dette var han involvert i fem kamper til, mot Nottingham Forest, Ajax, Leeds, Napoli og Tottenham, men han var ikke i kamptroppen i de to siste kampene før VM-pausen, mot Derby i ligacupen og Southampton i Premier League.

Løp for seg selv, iført joggesko

Bildene fra Dubai i dag kan tyde på at scouseren fortsatt sliter med etterdønningene av stressbruddet. Midtbanespilleren har ikke trent sammen med sine lagkamerater så langt under Dubai-oppholdet.

Under formiddagsøkten onsdag hadde Jones joggesko på beina, isteden for fotballsko, og jogget bare lett sammen med rehabilitering/fitness-trener Dr David Rydings.

Samtidig trente hans lagkamerater sammen med fotballsko på beina.

Totalt har midtbanespilleren fått sju kamper for Liverpool denne sesongen, men bare to av disse var fra start. I Premier League har det blitt fire kamper, en fra start og tre innhopp fra benken. Det betyr at han har gått glipp av hele 15 kamper på grunn av skadeproblemene.

Foruten Jones deltok heller ikke Diogo Jota, Arthur Melo, Kaide Gordon og Marcelo Pitaluga på treningene tirsdag og onsdag. Alle disse fire er fortsatt i en rehabiliteringsperiode på grunn av skadene de sliter med. Den unge venstrebacken Luke Chambers var heller ikke å se på treningsbildene onsdag.