– Vi vil fortsette å jobbe som før selv om Julian drar

En av kontinuitetsbærerne i Liverpool FC, akademisjef Alex Inglethorpe, er ikke bekymret selv om Julian Ward har sagt opp som sportsdirektør.

Forrige uke kom nyheten om at Julian Ward gir seg som sportsdirektør i Liverpool etter sesongen. Han leverte oppsigelsen under et halvt år etter at han tok over jobben etter Michael Edwards. Også research-direktør Ian Graham har sagt opp og gir seg etter sesongen.

Tar vi med det faktum at Fenway Sports Group har lagt klubben ut for salg, er det ingen tvil om at det er store endringer som er i ferd med å skje i Liverpool FC for tiden.

En av dem som merker det er Alex Inglethorpe, akademisjefen som nå har vært ansatt i klubben i ti år og er en av kontinuitetsbærerne i Kirkby. I et intervju med Liverpool Echo gir han ikke noe som helst uttrykk for bekymring med tanke på situasjonen.

Vil savne Ward, men frykter ikke fremtiden

På spørsmål om hva han tenker om Ward sin avgang, sier han at det ikke er noen grunn til å være bekymret.

– For øyeblikket er det bare å fortsette som vanlig, for Julian skal være her frem til sesongslutt og vi skal jobbe godt sammen, akkurat som vi har gjort de siste ti årene. Han er virkelig dyktig, sier Inglethorpe, som jobbet ekstra tett med Ward da sistnevnte hadde ansvar for blant annet de utlånte spillerne.

Han legger ikke skjul på at sportsdirektøren blir et savn, men har tro på at klubben finner en god erstatter.

– Enhver person som er så dyktig vil bli savnet når de drar. Men enten det er Michael Edwards eller Julian som forsvinner, vil klubben og tankegangen være den samme. Vi vil fortsette å jobbe som før selv om Julian drar, sier Inglethorpe.