Bielsa vil tette igjen bakover

Målene renner inn feil vei for Leeds United.

Leeds United har slitt defensivt denne sesongen, og søndag fikk de nok en smell da Manchester United vant 4-2 i uværet på Elland Road. 

Manager Marcelo Bielsa er bestemt på å tette igjen bakover når det nedrykkstruede laget onsdag kveld kommer til Anfield. 

– Vi må finne ut av grunnen til at vi slipper inn alle disse målene, og sørge for at det ikke fortsetter å skje, sa Bielsa på sin pressekonferanse tirsdag ifølge leedsunited.com

– Blant de store

Argentineren er klar på at Liverpool er en vanskelig motstander. 

– De er et av de store lagene i ligaen, sa Bielsa. 

– Som i alle kamper vil vi forsøke å stanse deres angrep samtidig som vi kan true dem. 

Bielsa mener det var mye positivt å ta med seg fra søndag, der Leeds først hentet opp 0-2 til 2-2 før bortelaget avgjorde med to scoringer mot slutten. 

– Det var en jevn kamp, og vi skapte like mange sjanser, men de scoret dobbelt så mange mål som oss. Du kunne ikke se en stor forskjell på lagene i banespillet, sa Bielsa tirsdag. 

Skadetrøbbel

Han kom også med en skadeoppdatering, og det er dårlig nytt for Leeds-fansen at det var lite nytt å melde på skadefronten. 

Kaptein Liam Cooper er fremdeles ute, og det samme er viktige Kalvin Phillips og Patrick Bamford. Norske Leo Fuhr Hjelde er også ute, mens Robin Koch, som pådro seg en hodeskade i helgen, også står over denne kampen. 

For Liverpools del er Diogo Jota og Roberto Firmino de to skadefraværene.