U18Blair scoret et fantastisk mål da ungguttene slo tilbake etter skuffelsen i FA Youth Cup

Marc Bridge-Wilkinsons lag slo tilbake og straffet Burnley.

Liverpool U18 - Burnley U18 4-1

Forrige helg ledet Liverpool U18 hele 3-0 mot Chelsea i FA Youth Cup-kampen på akademiet til det var spilt 70 minutter. 25 minutter senere – fem minutter på overtid – tapte de røde 4-3 og ble slått ut av den prestisjetunge turneringen.

Da Burnley var motstander i U18 Premier League denne helgen fikk Marc Bridge-Wilkinsons lag endelig en mulighet til å slå tilbake – og det gjorde de.

Harvey Blair, som nylig signerte ny proffkontrakt med klubben, scoret kampens første mål etter et kvarter. Det var en nydelig scoring. Han fikk ballen ute på venstrekanten, driblet seg inn i feltet og la ballen opp i motsatt hjørne. Se scoringen under.

Sikret storseier

Bobby Clark har trent med førstelaget den siste uken, og har tydeligvis fått mye selvtillit fra det, for her var han god. Liverpool kom til flere gode sjanser etter flott forarbeid av Clark, men det var Burnley som skulle få kampens neste scoring. Den kom etter at Sean Etaluku utlignet med bredsiden etter flott forarbeid av Tremaine Eastmond.

De røde måtte ikke vente lenge på neste scoring. Seks minutter senere var Oakley Cannonier frempå igjen, og scoret sitt 25 (!) mål for sesongen. Isaac Mabaya skulle score det neste, etter forarbeid av Blair.

Med kampens siste spark på ballen la Melkamu Frauendorf på til 4-1, som ble sluttresultatet.

Liverpool U18: Davies, Mabaya, Scanlon, Miles, Chambers, Pilling, Frauendorf, McConnell, Cannonier, Clark, Blair.

Ubrukte reserver: Lucky, Hewitson, Davidson, Figueroa.