Carvalho ønsker fortsatt overgangen til Liverpool

Det er forventet at Liverpool vil prøve igjen.

Liverpool skal ha tro på at de kommer til å finne en løsning for å få sikret seg Fabio Carvalho fra Fulham. Det rapporterer «transferguru» Fabrizio Romano på Twitter

Den beste måten å gjøre det på, er om en blir enig om de samme betingelsene som var i orden på mandag, skriver han videre.

Det som er oppløftende er at Romano melder at både Carvalho selv og spillerens representanter ønsker at det er en løsning klubbene skal gå for. Da har Liverpool gode kort på hånd, og en overgang virker sannsynlig.

Spilleren ville uansett ikke ha kommet til Liverpool før til sommeren.

Gikk i vasken på mandag

Etter at en overgangssum på i overkant av åtte millioner pund var avtalt, den medisinske sjekken unnagjort på Merseyside, og en femårskontrakt muntlig avtalt – gikk dessverre overgangen til Fabio Carvalho fra Fulham til Liverpool i vasken sent mandag kveld.

Grunnen var at Liverpool og Fulham ikke fikk inn papirarbeidet i tide før fristen hos English Football League (EFL), for at Carvalho skulle returnere til Craven Cottage på lån ut sesongen. Det var avgjørende for at Fulham skulle selge spilleren.

Han er på utgående kontrakt, og har signalisert at han ikke kommer til å forlenge den kontrakten. Likevel er det ikke en spiller en kan få gratis, og det må betales kompensasjon. Dersom en klubb ikke blir enig med Fulham, må denne summen settes av et tribunal. En annen faktor som må tas med er dersom en utenlandsk klubb melder seg på – for da blir kompensasjonssummen de må betale langt lavere.

Carvalho er ønsket av flere storklubber rundt i Europa, som Bayern München og Borussia Dortmund.