Dette er de 11 som starter finalen

Det er klart for sesongens første finale!

Det eneste vi har visst sikkert de siste ukene, er at Caoimhin Kelleher skal starte i mål for Liverpool i dagens ligacupfinale. Klubbens andrekeeper får sjansen mellom stengene, og Alisson Becker sitter på benken.

Jürgen Klopp har valgt et meget sterkt mannskap til dagens finale.

De siste ti dagene har mye handlet om Diogo Jota skal bli spilleklar til finalen. Han er med i troppen, men starter på benken. Klopp går for den samme angrepsrekken som mot Leeds, så det betyr at Luis Diaz starter en finale for de røde etter under en måned i klubben! 

Spillere som Joe Gomez, Curtis Jones og Harvey Elliott ikke har fått plass i troppen i dag. 

Thomas Tuchel overrasker litt med sin lagoppstilling, og setter ut Kepa. Inn kommer Edouard Mendy i mål, selv om det er Kepa som har stått frem til nå i turneringen. Forhåpentligvis kan Mohamed Salah få den muligheten til å avslutte på ham som han ikke fikk i Afrikamesterskapet!

Tuchel setter også Romelu Lukaku på benken.

Lagoppstillingene

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Salah, Mané, Diaz

Benk: Alisson, Konaté, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Jota, Tsimikas, Origi

Chelsea: Mendy, Chalobah, Thiago Silva, Rudiger, Azpilicueta, Kante, Kovacic, Alonso, Mount, Havertz, Pulisic

Benk: Arrizabalaga, James, Sarr, Jorginho, Loftus-Cheek, Saul, Hudson-Odoi, Lukaku, Werner