Jota i beskyttelsesstøvel. Kjemper for å rekke ligacupfinalen

Diogo Jotas ankelskade skal være verre enn først antatt.

Det var oppsiktsvekkende da Jürgen Klopp valgte å sette inn Roberto Firmino allerede til pause i tirsdagens åttendedelsfinale mot Inter.

Etter kampen forklarte han at Diogo Jota hadde tråkket over, og at det hadde hovnet opp. Han ville så bli sendt til videre undersøkelser når de røde kom tilbake til Merseyside.

Ifølge David Maddock i The Mirror, er ankelskaden til Jota verre enn de røde først trodde. Han er uaktuell til helgens kamp mot Norwich, ifølge journalisten som følger de røde tett. 

Ikke uaktuell for finalen

Det virker likevel ikke som at det er veldig alvorlig. For Maddock skriver videre at Liverpool ikke har utelukket at portugiseren blir spilleklar til ligacupfinalen mot Chelsea om ti dager – søndag 27. februar.

Han vil jobbe intensivt med klubbens medisinske apparat i håp om å bli klar til kampen på Wembley.

Med tanke på at Klopp nå har den sjeldne luksusen med en ellers skadefri tropp, spørs det om 25-åringen uansett ville blitt risikert til hjemmekampene mot Norwich og Leeds, så et skadeavbrekk på inntil to uker virker ikke så ille alt i alt.

Jota har tydeligvis vært på skann i Milano, og vi har sett bilde av at portugiseren hadde på seg beskyttelsesstøvel da han satte seg på lagbussen på vei til flyplassen i dag.