Pressekonferanse:– Liverpool er favoritter

Simone Inzaghi skyver favorittstempelet over på Liverpool.

Simone Inzaghi har holdt sin pressekonferanse foran åttendedelsfinalen i Champions League på Giuseppe Meazza.

– Liverpool er en av de største klubbene i Europa, men jeg er glad for at min klubb og våre fans og spillere får oppleve en kamp som dette mot et veldig erfarent lag. Det blir vanskelig, men vi skal gjøre vårt beste, uttalte Inter-manageren da han møtte pressen i ettermiddag.

– Jeg mener Liverpool er favoritter, men kampene skal spilles før dette er avgjort. Vi må klare å spille vårt eget spill. Jeg ønsker at mine spillere skal føle frihet til å spille sitt eget spill ute på banen. Det kan utgjøre forskjellen i denne kampen. Guttene har bestemt seg for å vinne.

– Vi har god selvtillit. Vi møter et stort lag, og respekterer dem, men vi går ikke til kampen og tror vi er slått.

Holder kortene tett til brystet

Italienske medier har meldt at Inzaghi vurderer å vrake Lautaro Martinez til fordel for Alexis Sanchez til møtet med Liverpool.

– Våre spillere har en like stor sjanse til å få spille. Vi har spilt mange intense kamper, så vi må vurdere den fysiske forfatningen til angriperne. To av dem vil spille. Jeg tar avgjørelsen min etter treningen i morgen, sa Inzaghi om den saken.

Inzaghi fikk også spørsmål om Liverpool.

– Dersom vi bommer med en pasning kan de kontre med en gang. De har Virgil van Dijk og Alisson, som er store spillere. De har to sidebacker med gode innleggsføtter. De kan skapte problemer for oss over hele banen.

– Vi så kampene deres mot AC Milan, men vi har også sett de siste kampene deres. De har gode spillere i alle posisjoner, en god manger, og en solid tropp.