Harvey Blair scoret to ganger på Finch Farm.

Everton U18 - Liverpool U18 1-3

På lørdag møttes Liverpool og Everton til U18-derby på Evertons treningsfelt Finch Farm.

Liverpool har faktisk vunnet hvert eneste møte de siste fire årene, og denne helgen gjorde de det igjen.

Marc Bridge-Wilkinson satte Oakley Cannonier og Melkamu Frauendorf på benken, muligens for å spare dem før åttendedelsfinalen i UEFA Youth League mot Genk på onsdag.

Harvey Blair, som fikk sin førstelagsdebut for førstelaget i oktober, scoret allerede etter seks minutter. Everton utlignet like etter, men så handlet det meste om Liverpool igjen, skriver thisisanfield.com i sin kamprapport.

Blair scoret sitt andre mål før pause, etter flott forarbeid av Isaac Mabaya. Bobby Clark la så på til 3-1 på overtid i førsteomgangen. Det ble kampens siste scoring, og de røde fortsetter sin gode form. De er nummer to i U18-ligaen, bak Manchester City.

Liverpool U18: Davies; Davidson, Miles, Jonas, Scanlon; Mabaya, McConnell, Pilling; Blair (Cannonier 70), Clark, Roberts (Frauendorf 63)

Ubrukte reserver: Hewitson, Lucky