Alexander-Arnold har mål om å rekke toppkampen

Trent Alexander-Arnold har fått en hamstringskade.

I formiddag kom de dårlige nyhetene om at Trent Alexander-Arnold hadde pådratt seg en hamstringskade. Det er en strekk på baksiden av låret, og så langt er ikke skadeomfanget kjent.

– Det er ikke gode nyheter. Vi får se hvor lenge det varer, sa Klopp og la til at det er snakk om uker, ikke dager, sa Jürgen Klopp på formiddagens pressekonferanse før kampen mot Nottingham Forest.

– Vi får se hvor lang tid det tar.

Alexander-Arnold har også tidligere slitt med hamstringproblemer. I fjor sommer mistet han EM-sluttspillet med England, da han skadet seg i en privatlandskamp mot Østerrike. Det var en strekk han fikk da han klarerte ballen, og det ble en avrivning av en muskel på fremsiden av låret. Han var tilbake til pre-season i juli.

Mål om å rekke City-kampen

Paul Joyce i The Times skriver at Alexander-Arnold nå har satt seg storkampen borte mot Manchester City som mål for comeback etter skaden. 

Han kommer til å miste FA-cupkampen mot Nottingham Forest, Englands privatlandskamper mot Sveits og Elfenbenskysten. Trolig også hjemmekampen mot Watford i Premier League, og bortekampen mot Benfica i Champions League.

Dr. Rajpal Brar er veldig aktiv på Twitter, og skriver veldig mye om skader på spillere i Premier League. Han har delt sine tanker om den informasjonen som så langt har kommet om skaden. Dersom det er snakk om en grad to avrivning, som det var i fjor sommer, vil han være tilbake om 3-4 uker, og kan rekke kampen.

Alexander-Arnold mistet forrige møte med Manchester City, da lagene spilte 2-2 på Anfield. Da var det James Milner som vikarierte på høyrebacken, og fikk det tøft mot 15 år yngre Phil Foden.