Åtte Watford-spillere har vært i aksjon for sine landslag den siste uken

Det er ikke bare Liverpool som har mange spillere på landslagsoppdrag foran helgens ligarunde. Lørdagens motstander, Watford, har også elleve mann som er aktuelle for kveldens landskamper.

Det har vært en travel uke for landslagsspillerne til Liverpool og Watford. Kanskje er det overraskende for mange at hele elleve Watford-spillere er aktuelle for kveldens landskamper. Åtte fra Hertfordshire-klubben var i aksjon i forrige uke, mens tre ble sittende på benken.

I en kamp var sågar tre spillere fra Watford i aksjon. Det var da Edo Kayembe var i aksjon for Republikken Kongo i uavgjortkampen mot Adam Masina og Imran Louzas Marokko den 25. mars. Dette var en første playoff-kampen om en VM-billett, og det spilles returkamp i kveld.

Kayembe bidro med en målgivende da Brentfords Yoane Wissa scoret for Republikken Kongo, men Tarik Tissoudali utlignet for Marokko i sluttminuttene.

William Troost-Ekong var kaptein for Nigeria i den målløse playoff-kampen mot Ghana, og både Emmanuel Dennis og Peter Etebo kom inn som innbyttere i andre omgang. Også disse landene skal spille returoppgjør i kveld. 

Skal prøve å ta igjen Egypts ledelse

Ismaila Sarr spiller for Senegal sammen med Sadio Mané, og de tapte som kjent 1-0 for Mohamed Salahs Egypt i den første playoff-kampen. Watford-vingen spilte hele kampen for sengaleserne, og i kveld er det som kjent returkamp.

Craig Cathcart spilte hele privatlandskampen da Nord-Irland slo Luxembourg 3-1. Midtstopperen skal i aksjon mot Ungarn i kveld.

Hassane Kamara var på benken da Elfenbenskysten tapte 2-1 for Frankrike den 15. mars. 28-åringen kan være aktuell for spill mot England i kveld. 

Daniel Bachmann var blant innbytterne da Wales slo Østerrike i playoff-semifinalen om en VM-plass. Østerrike møter Skottland i privatlandskamp i kveld.

Joshua King var også på benken, da Norge slo Slovakia 2-0. Norge møter Armenia i en privatlandskamp i kveld.