«Det er fortsatt i våre hender»

Mohamed Salah virker i alle fall fokusert på det sportslige, opp i all støyen rundt kontraktssituasjonen.

Mohamed Salah er ikke den som twitrer etter hver eneste kamp, så når han først gjør det så er det slik at en merker seg hva han skriver.

Det var mye støy rundt Salah denne helgen, etter at Jürgen Klopp ble spurt om kontraktsforhandlingene, og agenten hans tok til sosiale medier. Det ble også meldt at han hadde avslått det siste kontraktsforslaget fra Liverpool tilbake i desember.

Men det er neppe kontrakten det handler om når Salah tar til Twitter, poster to bilder fra lørdagens bortekamp mot Brighton, og skriver «det er fortsatt i våre hender».

Liverpool er tre poeng bak Manchester City igjen, som skal møte Crystal Palace i kveld. Et lag de tapte 2-0 mot i slutten av oktober. City er naturlig nok store favoritter, men må klare seg uten skadde Ruben Dias, som er ute hele denne måneden. Nathan Ake og Joao Cancelo regnes som usikre til kampen.

Crystal Palace - Manchester City har avspark kl. 21.00 i kveld og vises på TV 2 Sport Premium.

Liverpool skal møte City på Etihad Stadium om 27 dager.

Venter på mer informasjon om skaden

Vi venter fortsatt på å få vite mer om skaden til Salah. Han måtte byttes ut etter straffesparket sitt mot Brighton, og gikk rett i garderoben. Selv trodde han ikke det var alvorlig, men han skulle til videre undersøkelser.

Han er en spiller som veldig sjelden er skadet. Han fikk en alvorlig skulderskade da Sergio Ramos dro han ned i bakken i Champions League-finalen i 2018, hjernerystelse i kampen mot Newcastle på tampen av 2018/19-sesongen som gjorde at han mistet semifinalen mot Barcelona i Champions League.

Høsten 2019 hadde han problemer med ankelen etter en grisetakling fra Hamza Choudhury i kampen mot Leicester. Ellers var det én kamp i november 2020 han mistet på grunn av koronasmitte. Forhåpentligvis er han tilbake mot Arsenal på onsdag!

Arsenal - Liverpool spilles onsdag kl. 21.15, og vises på TV 2 Sport Premium.