Dette er laget som skal møte Barcelona i legendekamp

Lørdag er det duket for legendekamp på Anfield.

Liverpool FC Legends og Barca Legends skal lørdag i aksjon på Anfield. Kampen arrangeres i regi av LFC Foundation og er første veldedighetskamp som spilles på Anfield på tre år.

Inntektene vil gå til barn, familier og organisasjoner i og rundt Merseyside-området. Man kan kjøpe en digital billett og følge kampen på Facebook Live. Den billetten koster 22 norske kroner.

Liverpools tropp

Liverpool har satt sammen en tropp av tidligere spillere der legendestatusen kanskje kan diskuteres for et par av dem, men når det går til en god sak er det ingen poeng i å ta den diskusjonen.

Og trenerteamet vil det heller ikke være noen diskusjon rundt. Sir Kenny Dalglish og Ian Rush er managere mens John Barnes og John Aldridge er assistenter.

Jerzy Dudek og Sander Westerveld er målvakter, mens Fabio Aurelio, Daniel Agger, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Jose Enrique, Bjørn Tore Kvarme, Glen Johnson og Phil Babb utgør forsvarsrekken.

På midtbanen finner vi Steven Gerrard, Jason McAteer, Steve McManaman, Patrik Berger, Vladimir Smicer, Salif Diao, Stewart Downing og Dirk Kuyt.

Angrepsrekken består av Luis Garcia, Milan Baros og Maxi Rodriguez.

Barcelonas tropp

Slik ser troppen til gjestene fra Catalonia ut:

Manager: Albert Ferrer

Keepere: Jesus Angoy, Francesc Xavier Doz Guzman.

Forsvar: Frederic Dehu, Miquel Soler, Juliano Bellettti, Edmilson, Francesco Coco, Dani Tortolero, Juan Carlos.

Midtbane: Juan Pablo Sorin, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta, Roberto Trashorras, Ludovic Giuly, Edgar Davids, Jofre Mateu, Roger Garcia.

Angrep: Giovanni, Luis Garcia, Javier Saviola, Oriol Riera.