– Har vi ikke vært i en kvartfinale under min ledelse? Det føles godt å være det!

Jürgen Klopp virket overrasket da han fikk høre at Liverpool aldri har vært i en kvartfinale i FA-cupen under hans ledelse. Nå vil i alle fall de røde liggen i bollen når kvartfinalene trekkes torsdag kveld.

– Vi forventet en tøff kamp, og fikk det . Vi gjorde ti endringer, og spillerne trengte tid til å omstille seg. Når du gjør ti bytter kan du ikke vente deg perfeksjon. Det tok oss et kvarter før vi fikk roet oss ned og begynte å kontrollere kampen, og da spilte vi en veldig god kamp, sa Jürgen Klopp til ITV etter 2-1-seieren over Norwich i femte runde i FA-cupen.

– Vi var rolige nok til å finne åpninger, og vi scoret to vidunderlige mål.

– Vi burde ha gjort et tredje mål. De hadde sine øyeblikk, og til slutt ble det en fight. Vi klarte ikke å drepe kampen, så den var fortsatt åpen mot slutten. De scoret et mål, og vi måtte hale seieren i land. Det er greit. Jeg er veldig godt fornøyd med prestasjonen.

Minaminos beste kamp

Takumi Minamino gjorde begge Liverpools mål. To riktig flotte scoringer.

– Dette var hans beste kamp for oss, mente Klopp.

– Han utmerket seg i denne kampen. Han er en utrolig spiller. Han spilte en super kamp, og var en konstant trussel. Han var veldig god, og jeg er veldig glad på hans vegne. 

– Uten ham ville vi ikke vært i kvartfinalen i FA-cupen, og vi ville heller ikke vært i finalen i ligacupen. En super fyr.

– Vi spiller i fire turneringer, og har tre igjen, takket være kvaliteten til denne troppen.

Trekningen av kvartfinalene

Trekningen av kvartfinalene  i FA-cupen blir foretatt før torsdagens kamp mellom Everton og Boreham Wood, der programmet starter klokken 20.30.

Trekningsnummer

1 Chelsea
2 Crystal Palace
3 Manchester City
4 Liverpool
5 Southampton
6 Middlesbrough
7 Nottingham/Huddersfield
8 Everton/Boreham Wood

Kvartfinalene spilles i tidsrommet fredag 18. mars til mandag 21. mars.