– Jeg kan ikke fatte at han spilte et eneste minutt med en slik skade

Thomas Tuchels respekt for Trevoh Chalobah økte drastisk da manageren så hvor spilleren hadde skadet seg og hvor stygt det så ut.

– Jeg vil si at han har vist at han har baller - men det ville vært feil uttrykk! 

Thomas Tuchel snakket på tirsdagens pressekonferanse om skaden Trevoh Chalobah etter sammenstøtet hans med Naby Keita i søndagens ligacupfinale mellom Liverpool og Chelsea på Wembley. Tuchel kunne ikke tro det han så da han kom inn i garderoben etter kampslutt. 

– Garderoben ble omtrent til en operasjonssal, og det er ikke tull. De måtte sy. Jeg kunne ikke tro det. Da jeg dro etter kampen og etter pressekonferansen satte de stingene, og jeg kunne høre ham skrike. Det så forferdelig ut, sa Tuchel ifølge Mirror

Imponert

Chalobah var i likhet med mange i Chelsea-leiren rasende for at Keita ikke ble utvist i sammenstøtet, men midtstopperen fullførte kampen på imponerende vis og scoret i straffesparkkonkurransen. Han kan være med i troppen allerede onsdag når Chelsea møter Luton i FA-cupen. 

– Jeg kan ikke fatte at han spilte et eneste minutt med en slik skade, men han fullførte og scoret i straffekonken. Det er stort, og han var veldig modig som gjorde det, sa Tuchel. 

– Det var umulig å se bort. Jeg kunne høre at det var vondt, sa han. 

– Det var et skikkelig kutt, veldig nære skrittet. Det var åpent og måtte lukkes. Han var veldig tøff, og har virkelig fått min respekt, sa han. 

Tuchel la til at skadeproblemene i Chelsea har vokst siden ligacupfinalen.