Se Neco Williams sine to første mål for Fulham:– Jeg tok vare på sjansene mine

Neco Williams gjorde sine to første mål for Fulham, da London-laget knuste Swansea tirsdag kveld. Det siste målet var en riktig perle.

Neco Williams åpnet scoringskontoen sin hos Fulham da Swansea ble slått hele 5-1 i Wales tirsdag kveld. Den utlånte Liverpool-backen satte inn gjestenes to siste mål, etter 77 og 85 minutter, og det siste var en riktig perle på en volley fra utenfor 16-meteren. Det første målet var atskillig enklere, da han bare hadde å sette ballen i mål fra kort hold.

– Jeg tok vare på sjansene mine, sa Williams til FFCtv etter at han hadde gjort sine to første Fulham-mål.

– Skyter du ikke, kommer du ikke til å score heller! I denne kampen tok jeg vare på sjansene mine, og scoret. Det ble til og med to mål, la 20-åringen til.

– Det første målet skjedde så fort. Jeg måtte bare tenke raskt. jeg visste det var spillere foran meg, så jeg måtte lure ballen i mål. Heldigvis gikk den mellom et par bein, og var også borti noen, men det ble mål, og alle mål teller.

Fornøyd manager

– Dette var fantastisk. Han fortjente det virkelig, sa Fulham-manager Marco Silva til pressen etter kampen. 

– Han var nær en utrolig scoring på lørdag, som viste hans tekniske kvaliteter. Det første målet han gjorde var veldig viktig. Han kom opp i press, han ønsket ballen, og han scoret. 

– Og det andre målet var fantastisk. Måten han tok ned ballen på, og så et fantastisk skudd. Han fortjente det, og jeg må gratulere ham, sa Fulham-manageren.

Tidligere Liverpool-spiller Harry Wilson hadde forøvrig to målgivende pasninger i kampen, til Fulhams første og tredje mål.

Har imponert stort

Neco Williams har imponert stort i Championship etter at han ble lånt ut til Fulham i januarvinudet, og har hjulpet London-laget til seks seiere på sju ligakamper.

De to scoringene mot Swansea kom bare noen dager etter at Williams traff tverrliggeren med et forsøk nesten fra midtbanestreken i seieren over Blackburn i helgen.

– Jeg så målvakten var langt ute, og det skader ikke å gjøre et forsøk, sa Williams til The Atheltic om det som ville ha vært en kandidat til årets mål i Championship om ballen hadde gått i mål. 

– Jeg prøvde, og dessverre traff jeg tverrliggeren, og ballen gikk ikke inn. Kanskje har jeg hellet med meg om jeg prøver igjen en annen gang. Hadde den gått litt lavere, hadde det kanskje vært en kandidat til årets mål.