Lagoppstillingen er klarJota kommer inn fra start

Dette er de 11 Jürgen Klopp har valgt til dagens kamp.

Tirsdag spiller Liverpool og Inter om en plass i kvartfinalen av Champions League. Jürgen Klopp har igjen hatt en skadefri tropp å velge fra – en sjelden luksus, spesielt dersom vi sammenligner med hvordan situasjonen var for et år tilbake. Ibrahima Konaté er ikke i troppen. Han trente ikke med laget i går, men det ble rapportert at det ikke var noe skade. Kanskje kommer det noe nytt fra Klopp om det før kampen.

Joel Matip kommer inn igjen på laget, etter å ha mistet helgens kamp mot West Ham. Inn på laget kommer også Curtis Jones – noe som kanskje er den største overraskelsen i lagoppstillingen. Thiago er skadefri igjen og starter. Kaptein Jordan Henderson starter på benken.

I angrepet startet Luis Diaz mot West Ham sist – men mot Inter kommer Diogo Jota inn sammen med Mohamed Salah og Sadio Mané. Trolig betyr det portugiseren sentralt, og Mané ut igjen på venstrekanten.

For Inter ser vi at Simone Inzaghi har valgt å sette ut Edin Dzeko, og går for en bevegelig angrepsduo i Lautaro Martinez og Alexis Sanchez. 

Dersom Liverpool skulle tape kveldens kamp med to mål, vil oppgjøret gå til ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse. Vi gjør oppmerksom på at det er tillatt med fem bytter i Champions League.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Thiago, Fabinho, Jones, Mané, Jota, Salah

Benk: Adrian, Kelleher, Milner, Keita, Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Tsimikas, Diaz, Origi, Elliott

Inter: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Alexis, Lautaro

Benk: Cordaz, Radu, Gagliardini, Vecino, Dzeko, Ranocchia, Gosens, Correa, Dimarco, D’Ambrosio, Darmian, Caicedo

Liverpool - Inter har avspark kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1.