– Kampen ble avgjort i løpet av to definerende minutter

Steve Cooper var fornøyd med prestasjonen til laget sitt mot Liverpool.

Steve Cooper sa seg fornøyd med det hans spillere i Nottingham Forest leverte i FA-cupens kvartfinale mot Liverpool søndag. Det endte med 1-0-seier til gjestene etter scoringen til Diogo Jota. 

– Det var en knapp seier. Kampen ble avgjort i løpet av to definerende minutter, da vi først hadde en veldig god mulighet som vi ikke tok. Så skapte de én, og scoret, sier Cooper ifølge Nottingham Post

Den tidligere akademitreneren i Liverpool mener motstanden var så vanskelig som den kan bli for laget som jakter opprykk til Premier League. 

– De er strålende. Vi så det i oppbygningen og vi så det i kampen. Det er en grunn til at de er det laget de er, sier han. 

Ville vært bedre med ball

Cooper liker å se laget sitt dominere kamper, men måtte her finne seg i at det stort sett var Jürgen Klopps lag som hadde ballen. 

– Vi hadde ikke ballen så mye som vi ønsket og som vi normalt har, men totalt sett synes jeg vi taklet det bra. Vi skapte noen øyeblikk, men klarte ikke score, sier han.

– I første omgang kunne vi ha vært modigere med ballen. Jeg viste noen klipp i pausen og sa at vi er et bedre lag enn det vi viste, og at vi er kapable til å spille oss ut. Vi gjorde det i andre omgang, sier han.

Cooper sier det er skuffelse i garderoben etter at cupeventyret er over. 

– Det er en følelse av hva som kunne vært. Vi er skuffet fordi vi ikke vant, men vi har brukt cupen for hva den er verdt, sier Cooper. 

Jürgen Klopp lot seg imponere av motstandere. 

– All respekt til Steve og Nottingham Forest. En topp prestasjon, med mye lidenskap og god organisering, sa Klopp på sin pressekonferanse etter kampen.

Med ti kamper igjen av Championship-sesongen har Forest gode muligheter til å spille seg inn i playoff til Premier League. Skulle alt gå veien for Coopers lag er det kanskje ikke så lenge til vi får se dem igjen.