Lagoppstillingen mot Norwich:Klopp roterer i FA-cupen, men stiller likevel sterkt

Ingen unggutter fra start.

Alisson Becker er tilbake mellom stengene i en kamp hvor Jürgen Klopp gjør ti endringer i startoppstillingen til møtet med Norwich i femte runde i FA-cupen. 

Jordan Henderson er den eneste av de elleve som starter kveldens kamp som også startet ligacupfinalen mot Chelsea på søndag.

Liverpools lag: Alisson, Milner, Gomez, Konate, Tsimikas, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Jota, Origi.

Reserver: Adrian, Kelleher, Mane, Diaz, Robertson, Matip, Elliott, Morton, Bradley

Spillere som Trent Alexander-Arnold, Vigil van Dijk, Fabinho, Naby Keita og Mohamed Salah er ikke engang med i kamptroppen, og får dermed etterlengtet hvile foran helgens ligakamp mot West Ham.

På innbytterbenken har Liverpool plassert to keepere. Tredjekeeper Adrian, og helten fra ligacupfinalen, Caoimhin Kelleher.

Vi merker oss også at Tyler Morton sitter der. Tenåringen er dermed blitt kvitt skaden som førte til at han ble byttet ut av U23-lagets bortekamp mot Arsenal sist fredag.

Sadio Mané vil spille sin kamp nummer 250 for Liverpool om han kommer inn fra benken i kveld. Han har så langt vunnet fem store trofeer og scoret 110 mål for de røde. Dermed er han på 15. plass på listen over Liverpools fremste målscorere gjennom tidene.

– Han er en klassespiller

Joe Gomez får en lenge etterlengtet kamp fra start.

– Han er enestående. Jeg vet han er en klassespiller. Jeg ser ham hver dag på trening, og jeg er veldig glad han får denne sjansen, sier Jürgen Klopp til ITV før kampstart.

– Vi får se hva vi kan gjøre med dette laget i kveld. Det er fint at vi kan gjøre endringer. Jeg sa til guttene at vi gjør ti endringer, fordi vi har muligheten til det.

– Søndagens cuptriumf var positiv, men nå, tre dager senere, spiller vi kamp igjen. Dette er et lag som er sultent.

Klopp svarte kryptisk på spørsmål om kontraktforlengelse

Klopp fikk også spørsmål av ITV om han kommer til å forlenge sin kontrakt med Liverpool.

– Jeg vet ikke. Eierne visste det ville ta tid før vi begynte å levere varene, og utvikle oss, og det har vi gjort, og det skal vi fortsette å gjøre. Våre eiere forstod at ting ville ta tid. Det trengte vi. De er interessert i utvikling, og det er til stor hjelp. 

Slik stiller gjestene

Gjestene fra Norwich stiller slik: Krul, Byram, Zimmermann, Gibson, Giannoulis, Normann, Rupp, Lees-Melou, Placheta, Pukki, Rashica

Reserver: Gunn, Gilmour, Dowell, Tzolis, Sørensen, McLean, Sargent, Tomkinson, Rowe

Norwich-manager Dean Smith har gjort sju endringer på laget til cupkampen mot Liverpool.

Kaptein Grant Hanley er suspsendert til denne kampen, da han pådro seg gule kort i kampene mot Charlton og Wolverhampton i de forrige rundene i turneringen.