Elliott kommer inn på laget

Dette er de 11 som starter for Liverpool.

Liverpool FC skal spille sin første kvartfinale i FA-cupen under Jürgen Klopp. Det er første gang siden 2015 at Liverpool har kommet så langt i den prestisjetunge engelske cupen.

Vi skal enda lenger tilbake for å finne forrige gang de røde spilte her. Det har ikke skjedd siden 1999, med forrige seier så langt tilbake som i 1984, så forhåpentligvis er det noe som kan gjøres noe med i dag!

Trent Alexander-Arnold er skadet og igjen på Merseyside. Sadio Mané og Mohamed Salah var ikke med bussen til Nottingham. De to skal møtes i playoff om VM-plass i neste uke, og får hvile her. At Andy Robertson ikke er i troppen er kanskje en større overraskelse. Han skal være syk.

Jürgen Klopp har bekreftet at Alisson Becker skal stå i mål, og det gjør han. Ellers er det noen overraskelser på laget! Harvey Elliott kommer inn, og spiller i angrepet sammen med Diogo Jota og Roberto Firmino.

Det blir høyrebacken på Joe Gomez, og dette ser ut til å være en ganske sterk lagoppstilling, med Alisson, van Dijk og Fabinho alle inne på laget.

For Nottingham Forest kan vi se at midtbanespilleren Jack Colback skal spille venstreback. De har to svært ettertraktede unge spillere på laget. Det er Djed Spence (på lån fra Middlesbrough), og Brennan Johnson. 

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Gomez, Konate, van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Keita, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Jota, Firmino.

Benk: Adrian, Thiago, Henderson, Jones, Minamino, Diaz, Origi, Matip, Beck

Nottingham Forest: Horvath; Spence, Worrall, Figueiredo, Colback; Yates, Garner; Lolley, Johnson, Zinckernagel; Davis.

Benk: Samba, Mbe Soh, Bong, Laryea, Cafu, Ojeda, Mighten, Silva, Surridge 


Nottingham Forest - Liverpool har avspark kl. 19.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.