– Naby har en stor fremtid

Jürgen Klopp hinter om at Naby Keita vil bli tilbudt en ny kontrakt.

Naby Keita vil spille sin kamp nummer 100 dersom han blir involvert mot Brighton på Amex Stadium i dag. 27-åringen kom fra RB Leipzig for 59 millioner pund i juli 2018, og hans nåværende kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2023.

Landslagsspilleren fra Guinea har aldri helt klart å etablere seg på Liverpools midtbane, noe som har ført til spekulasjoner om at han kommer til å forlate Anfield-klubben. Klopp fikk under fredagens pressekonferanse spørsmål om Liverpool vil starte samtaler med Keita om en ny kontrakt.

– Naby har en stor fremtid. Jeg vet det på grunn av hvilken spiller han er. Frem til det skjer er det ikke noe poeng å snakke om det, svarte Liverpool-manageren.

– 80 av kampene har vært veldig bra

– Jeg hørte at dersom Naby spiller mot Brighton så vil det være hans kamp nummer 100. Det er et imponerende antall, men det kunne ha vært flere kamper om det ikke hadde vært for skadene han har hatt.

– Når vi ser tilbake på kampene han har spilt, så ser vi at han er en eksepsjonell spiller. Det var grunnen til at vi hentet ham hit. Av de 100 kampene har 80 etter min mening vært veldig bra.

Keita tok over trøye nummer 8 etter Steven Gerrard. Han har spilt 67 kamper i Premier League, hvor han har bidratt med seks mål og fem målgivende pasninger.