Senegal-fansen forsøkte å angripe Mohamed Salah og kastet gjenstander mot ham da han forlot banen

Det ble ingen hyggelig aften for Mohamed Salah i Dakar.

Sadio Mané satte inn straffesparket som sendte Senegal til VM på Egypts bekostning, etter at Mohamed Salah var blant dem som bommet på sitt straffespark for Egypt. Liverpool-stjernen sendte sitt forsøk i straffespark-konkurransen høyt over mål, etter å ha blitt forstyrret av en utrolig mengde laserpenner brukt av Senegal-supporterne bak målet der straffesparkene ble tatt.

Salah var helt knust etter at Egypt ikke kom til VM i Qatar, men som om det ikke var ille nok så ble Liverpool-stjernen forsøkt angrepet av Senegal-fans som stormet banen etter at Sadio Mané hadde sendt deres lag til VM. Flere livvakter måtte trå til og dytte Senegal-supporterne unna Salah.

I det Salah geleides inn i spillertunnellen av livvaktene kaster så en rekke Senegal-fans gjenstander mot Liverpool-stjernen.

– Salah er et ikon for Afrika. Senegal-fansen angrep ham etter kampen, og kastet flasker mot ham. De burde ha behandlet Salah med mer respekt, uttalte den tidligere egyptiske landslagsspilleren Mido etter matchen.

Det egyptiske fotballforbundet hevder også at deres spillere, og spesielt Mohamed Salah, ble utsatt for rasisme både før, under og etter kampen. Flere spillere skal også ha fått kastet steiner og flasker etter seg under oppvarmingen, og de egyptiske lagbussene skal også ha blitt angrepet, noe som skal ha ført til knuste vinduer og skader.