Steven Gerrard drar på seg Liverpool-drakten igjen neste helg

Aston Villa-manageren skal spille sammen med legendene.

Det er snart ny landslagspause, og landslagspause i mars måned har betydd legendekamp på Anfield – så lenge ikke pandemien har kommet i veien.

Denne gang er det Barcelona som skal gjeste Anfield-gresset, i en kamp som spilles lørdag 26. mars kl. 16.00 norsk tid.

Nå har LFC styrket laget med en skikkelig legende. Aston Villa-manager Steven Gerrard er klar for å spille kampen. Også Maxi Rodriguez, som la opp så sent som i i desember, er med!

Mange stjerner er med

Dette er Liverpool-legendene denne gang: Jerzy Dudek, Sander Westerveld, Fabio Aurelio, Daniel Agger, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, José Enrique, Bjørn Tore Kvarme, Jason McAteer, Phil Babb, Glen Johnson, Steve McManaman, Vladimir Smicer, Patrik Berger, Stewart Downing, Salif Diao, Dirk Kuyt, Steven Gerrard, Luis García, Milan Baros og Maxi Rodriguez.

Sir Kenny Dalglish, Ian Rush, John Aldridge og John Barnes skal lede laget fra sidelinjen.

Det er Albert Ferrer som skal lede Barcelona. De har med seg spillere som Gaizka Mendieta, Juliano Belletti, Javier Saviola, Edgar Davids og Edmilson, skriver klubben i en pressemelding. https://www.liverpoolfc.com/news/steven-gerrard-returns-anfield-legends-charity-match

Inntektene fra kampen vil gå til LFC Foundation, The Owen McVeigh Foundation og Right To Play. Supportere kan se kampen på Facebook Live for 1,99 pund. Det vil det komme mer informasjon om når det nærmer seg.