Thiagos skade er ikke alvorlig

Spanjolen kommer trolig ikke til å miste mange kamper.

Under oppvarmingen til søndagens ligacupfinale mot Chelsea fikk Thiago problemer med hamstringen, noe som gjorde at 30-åringen måtte stå over kampen og gi plass til Naby Keita. Tv-bildene viste en gråtende spanjol som fikk trøst av Alisson da avspark gikk i cupfinalen.

Heldigvis er det ikke snakk om en alvorlig skade. Det sa Jürgen Klopp på tirsdagens pressekonferanse før møtet med Norwich i FA-cupen. 

– Han har det bra igjen, men er ikke helt skadefri, sa Klopp.

Han antydet at det er tvilsomt om vi får se Thiago mot West Ham til helgen, og at neste ukes møte med Inter Milan er mer sannsynlig. 

– Definitivt tilbake etter det, sa Klopp, noe som betyr at Thiago senest blir klar til bortekampen mot Brighton om det ikke skulle skje noe uforutsett. 

– Følelsesladet øyeblikk

Klopp sier at han ikke likte å se Thiago knust før kampstart. 

– Det var et følelsesladet øyeblikk. Jeg så hele oppvarmingen og kunne ikke se at noe var galt. Da jeg kom inn i garderoben så jeg han på behandlingsbenken, og fysioterapeutene sa at han følte noe i hamstringen. Da måtte vi ta avgjørelsen, sa Klopp.

Han hadde full forståelse for at midtbanespilleren tok det tungt. 

– Det er klart når du er så nære å spille en finale. Dette er en spiller som har vunnet like mye trofeer som resten av troppen til sammen, så det var åpenbart ikke et hyggelig øyeblikk, sa Klopp.

Heldigvis ble tårer til smil og jubel etter kampslutt for Thiago, som feiret trofeet med sine lagkamerater. 

Klopp kom for øvrig ikke med en oppdatering på skaden til Roberto Firmino tirsdag.