Trent Alexander-Arnold skadet - kan miste flere uker

Trent Alexander-Arnold har meldt forfall til England-troppen.

Jürgen Klopp opplyste på fredagens pressekonferanse at Trent Alexander-Arnold har pådratt seg en hamstringskade og at høyrebacken mister kampen mot Nottingham Forest. Han har også meldt forfall til England-troppen. 

– Det er ikke gode nyheter. Vi får se hvor lenge det varer, sa Klopp og la til at det er snakk om uker, ikke dager. 

Dermed er det usikkert hvorvidt Trent rekker Watford-kampen 2. april, eller kvartfinalen og kampen mot Manchester City uken etterpå. 

– Vi får se hvor lang tid det tar. Selvfølgelig er det vanskelig å erstatte Trent, men vi har Milly når han er kvitt sykdommen, og vi har Joe, sa Klopp. 

– Milly har gjort det utrolig bra når han har kommet inn, så vi får se hva slags forfatning han er i på søndag. Hvis ikke kan vi gå for en veldig ung løsning, eller Joe. Men jeg vet ikke om noen som spiller som Trent, så man finner ingen direkte erstattere, sa Klopp.

Klopp la også til at Mohamed Salah kjente skaden i foten på nytt etter kampen mot Arsenal. Salah skal som kjent ut i to avgjørende VM-playoffkamper mot Sadio Mané og Senegal i landslagspausen, og vil nok neppe risikere å miste de kampene med skade.