– Vi er veldig glade for at Barella ikke spiller

Jürgen Klopp ble mektig imponert over Inter i deres kamp mot Salernitana i helgen, og i særdeleshet Nicolo Barella. Heldigvis er midtbanespilleren suspendert i kveld.

Liverpool leder 2-0 foran returmøtet med Inter i åttendedelsfinalen i Champions League i kveld, og Jürgen Klopp føler seg på ingen måte trygg på avansement etter å ha sett Simone Inzaghis mannskap imponerte mot Salernitana på fredag.

– Inter vant sin siste kamp 5-0. Ja, det var mot et lag i bunnen av tabellen, men det var likevel en veldig imponerende forestilling. Martinez scoret, Dzeko scoret og Gosens er tilbake. Vi så kampen, og er veldig glade for at Barella ikke spiller mot oss, for han var arkitekten bak tre eller fire mål tror jeg, uttalte Klopp under sin pressekonferanse mandag.

Nicolo Barella var suspendert i den første kampen mot Liverpool, etter sitt røde kort mot Real Madrid i den siste kampen i gruppespillet, og det er han fortsatt når Inter gjester Anfield i kveld.

Han blir trolig erstattet av Arturo Vidal på midtbanen, som i den første kampen på Guiseppe Meazza.

– Inter har et veldig erfarent lag, og de kommer ikke hit som turister. Jeg vet de kommer til å jakte avansement. Det kommer vi også til å gjøre, for vi er ikke et lag som legger oss bakpå og forsvarer et resultat, og forsøker å gå videre på den måten. Vi ønsker å angripe nok en gang. La oss se hva vi får ut av det, sa Klopp mandag.

En farlig ledelse

Klisjeen om at 2-0 er en farlig ledelse har i alle fall Klopp fått med seg, og er noe som tyskeren har i bakhodet foran denne kampen.

– Det er en fare alle kjenner til. Vi leder 2-0, og det tror jeg er den ledelsen som er blitt snudd flest ganger i fotballhistorien. Vi er halvveis, og leder 2-0, og da er faren at laget tror de har vunnet 2-0, men vi er bare halvveis. Begynner laget å tenke i de baner, er vi på feil vei. Vi har vært med lenge nok i denne turneringen til å vite det. 

– 2-0 er et mye bedre utgangspunkt enn jeg forventet på forhånd. Det så ikke ut som vi ville vinne kampen i Italia 2-0 i mesteparten av oppgjøret. Det var en veldig vanskelig kamp. Vi visste på forhånd at Inter var et kvalitetslag, og etter kampen hadde vi erfart det også. Nå kommer de hit etter å ha vunnet sin forrige kamp 5-0.

Liverpool - Inter spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1.