– Vi skal fortsette å være så irriterende som mulig

Jürgen Klopp er offensiv før kampen mot Arsenal.

Tittelkampen var spennende fra før, og ble ikke mindre interessant da Manchester City mandag avga to poeng i et målløst oppgjør mot Crystal Palace på Selhurst Park. Jürgen Klopp sa på tirsdagens pressekonferanse at han hadde fått med seg de første 65 minuttene av kampen. 

– Jeg så kun på av analytiske årsaker, tro det eller ei. Bare for å se hva Manchester City gjør. Det er ikke ofte jeg har tid til å se kamper direkte, og jeg liker å se ting om igjen. Crystal Palace var gode, men det var City også - de klarte bare ikke avslutte, sa Klopp. 

– Jeg fikk ikke sett de siste 30 minuttene, men jeg fikk med meg resultatet og ble overrasket over det, sa Liverpool-manageren. 

– Finale etter finale

Da var det åpenbart at tittelkamp ble tema på dagens pressekonferanse. 

– Planen er selvfølgelig at vi skal fortsette å være så irriterende som mulig. Vi må vinne våre fotballkamper, men det hjelper ikke å si det her, sa Liverpool-manageren. 

– Vi er veldig ambisiøse og målrettet for å gjøre store ting, men vi respekterer hvor gode de er, og vi har enda mer respekt for hvor mange gode andre lag vi møter på veien, sa han. 

Klopp venter seg en meget tøff sesongavslutning. 

– Det er finale etter finale etter finale etter finale. Sånn er det, sa han. 

Offensiv holdning

Liverpool-manageren er som alltid kun opptatt av det som skal skje i neste kamp, og han venter en tøff kamp mot formsterke Arsenal, som har vunnet sine fem siste kamper. Liverpool står på sin side med åtte strake triumfer i ligaen. 

– Jeg har ikke i hodet de ti kampene vi skal spille, men det er noen skikkelig tøffe noen. Hver eneste Premier League-kamp er tøff, men noen er spesielt vanskelige. En av de skal vi spille i morgen, og det å sitte her og si vi skal vinne ti kamper høres ikke helt sannsynnlig ut, sa Klopp. 

– Men så lenge det er mulig skal vi gi det et skikkelig forsøk, la han til. 

Det virker som tyskeren trives i angrepsposisjon, i stedet for å toppe tabellen med ti poeng på dette stadiet av sesongen. 

– Alt er foran oss. Angrip det, jag det, og gå for det.