West Ham kan i verste fall mangle åtte spillere på Anfield

Viktige spillere mangler for West Ham.

Flere spillere er enten skadet, usikre eller borte av andre grunner når West Ham gjester Anfield lørdag, og for noen viktige spillere er det medisinsk sjekk tett opp mot avspark som gjelder. 

Blant dem som håper å rekke kampen er Tomas Soucek. Den viktige midtbanespilleren måtte ut med en skade i ansiktet tidlig i andre omgang da West Ham onsdag røk ut av FA-cupen etter å ha tapt borte mot Southampton. Soucek måtte sy fem sting etter å ha fått et kutt, og manager David Moyes sa fredag at det er usikkert om tsjekkeren rekker kampen. 

Flere spillere er i samme situasjon som Soucek. 

Backer kan bli klare

– Som alle har vi noen skader og noen spillere ute, men vi har også forhåpentligvis noen som kommer tilbake, sa Moyes ifølge whufc.com

Høyreback Ryan Fredericks og venstreback Arthur Masuaku kan muligens rekke kampen etter å ha vært på bedringens vei inn mot helgen. De kan bli viktige, ettersom førstevalgene Vladimir Coufal og Aaron Cresswell sliter. Coufal er definitivt ute, mens Cresswell, som stod over i midtuken, kan rekke Liverpool-kampen. 

Veteran Mark Noble er en annen som kan rekke kampen etter å ha fått en smell. Han var ikke i troppen i midtuken. Angelo Ogbonna har vært ute helt siden forrige møte mot Liverpool, da han pådro seg en alvorlig kneskade. 

Den siste spilleren West Ham må klare seg uten er Andriy Yarmolenko. Kantspilleren har fått fri som følge av krigen som pågår i hjemlandet Ukraina. 32-åringen har vært aktiv på sosiale medier i fordømmelsen av Russland og er tydelig preget av det som sjker i hjemlandet. 

For Liverpools del er Roberto Firmino og Thiago skadet, mens Joel Matip er syk. Curtis Jones kan også se ut til å miste kampen som følge av den lille skaden han pådro seg i midtuken. Naby Keita er også usikker.