– Når han er 80 vil han komme hit med enda et godt organisert mannskap

Jürgen Klopp er mektig imponert over Roy Hodgons evner når det gjelder defensiv organisering.

Jürgen Klopps Liverpool slo Roy Hodgsons Watford 2-0 takket være scoringer fra Diogo Jota og Fabinho, men Liverpool-manageren syntes det var veldig vanskelig å få has på gultrøyene.

– Watford og Roy skal ha honnør. Når han er 80 vil han komme tilbake med enda et godt organisert mannskap, sa Klopp til pressen om sin kollega i Hertfordshire-klubben.

– Vi måtte spille med stor vilje. Med ballen kunne vi ha vært mer kreative.

Mohamed Salah var usedvanlig anonym, og scoret for en gangs skyld ikke mot Watford. 

– Vi scoret to mål, og det var nok, konkluderte tyskeren.

Forventet ikke å ta igjen City

Klopp benekter at han og hans spillere føler presset fra tittelkampen, og hevder at han ikke forventet å være i denne posisjonen nå, da de røde i januar var 14 poeng bak Manchester City.

– Vi kunne ikke ha gjort så mye annerledes skulle vi klart dette, for vi hadde mange viktige kamper, sa Klopp om situasjonen hans lag befant seg i like etter nyttår.

– Når du ligger 14 poeng bak City, betyr det at du er i trøbbel med tanke på å kvalifisere deg til Champions League. Da kan du ikke bli ligamester, men må fokusere på å kvalifisere deg til Champions League.

– Vi hadde ingen sjanse til påvirke City etter det. Jeg så noen av deres kamper, og prestasjonene deres var utrolige. 

– Vi ønsket å kvalifisere oss for Champions League. Vi ønsket å vinne en cup, og resten bare skjedde mens vi prøvde å spille best mulig fotball.

– Vi spilte ikke opp mot vårt beste i dag, men det var nok, og jeg er veldig glad for seieren.