De utlånte:Playoff-plassen henger i en tynn tråd for Ben Davies og Sheffield United

Slik gikk det med de utlånte Liverpool-spillerne i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Nathaniel Phillips spilte hele kampen da Bournemouth spilte 0-0 mot Middlesbrough på hjemmebane fredag. Bournemouth ligger på andreplass i Championship, og ligger dermed an til opprykk til Premier League.

Poengdeling ble det også for Preston og Sepp van den Berg. Nederlenderen spilte hele oppgjøret mot Millwall på Deepdale. Kampen endte 1-1. Preston ligger midt på tabellen. For gjestene satt Sheyi Ojo på innbytterbenken, uten å komme innpå.

90 minutter ble det også forBen Davies mot Reading hjemme på Bramall Lane. Sheffield United utlignet til 1-1 i det 90. minutt, men gjestene scoret seiersmålet to minutter på overtid. Laget fra stålbyen har for øyeblikket den siste playoff-plassen, men flere klubber puster dem i nakken.

Neco Williams og Fulham hadde muligheten til å sikre opprykk til Premier League, men gikk på et overraskende tap borte mot Wayne Rooneys Derby. Fabio Carvalho ga Fulham ledelsen, men Derby snudde kampen og vant 2-1. Williams spilte 81 minutter. 

LEAGUE TWO

Newport County falt utenfor playoff-plassene etter at de tapte 2-1 for Crawley Town på hjemmebane. Jake Cain ble byttet ut etter 83 minutter.

Paul Glatzel er skadet, og var derfor ikke i troppen til Tranmere, som spilte 1-1 mot Bradford på bortebane. Tranmere kjemper desperat for en playoff-plass.

NATIONAL LEAGUE

Vitezslav Jaros voktet buret for Notts County, som vant hele 4-1 over King's Lynn Town på hjemmebane. Nottingham-klubben innehar en playoff-plass.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn var ubenyttet reserve da Hearts tok seg til finalen i den skotske cupen ved å slå byrival Hibernian 2-1 i semifinalen. Hibernian måtte spille den siste halve omgangen med ti mann på Hampden Park.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff kom inn etter 55 minutter og slo ni minutter senere den målgivende pasningen til Queen's Park sitt reduseringsmål i bortekampen mot Peterhead. Kampen endte 2-1 til vertene.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Caernarfon Town slo Penybont 1-0 på hjemmebane fredag. Jakub Ojrzynski spilte hele kampen.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo spilte hele kampen da Mirandes tapte 1-0 for Amorebieta på bortebane.