Jürgen Klopp maner supporterne til å leve i øyeblikket:– Vi må nyte det vi har akkurat nå!

Jürgen Klopp snakket om fremtiden etter forlengelsen med klubben til 2026.

Etter forlengelsen var unnagjort torsdag stilte Jürgen Klopp opp til sin vanlige pressekonferanse før kampen mot Newcastle i morgen. Der snakket en veldig fornøyd tysker om nåtiden, fremtiden og hvorfor han valgte å bli to år ekstra på Merseyside.

– For meg er dette stedet å være for øyeblikket. Denne klubben tilbyr mye og vi har et lag som er i den perfekte alderen. Slik er det akkurat nå, men vi trenger å gjøre en del ting. Vi tenker ikke å skifte ut laget de neste to-tre årene, men vi må forberede oss til det, sa Klopp. 

Hva Klopp hintet til her er det vanskelig å vite, men det kan være spillere på vei inn portene i sommer. 

Tett bånd med fansen

Tyskeren kom med en slags plan på hva han vil oppnå videre på Anfield og med Liverpool. Mye av det handlet om fansen.

– Vi vil tilby følelser. Det er åpenbart en mulighet å utrette noe stort her på grunn av folkene som støtter og heier på oss. Vi vil levere dem spenning.

Han vil også fortsette å ha et tett forhold til fansen, selv om det ikke alltid er like lett i en bransje som er ekstremt populær.

– Vi vil ikke at de (fansen) skal være der og vi et annet sted. Vi være med gode med våre supportere. Jeg beklager til alle som prøver å stoppe meg på gaten, for det funker ikke alltid, men vi vil være sammen om dette, sier Klopp.

– Det vi vil være er en spesiell klubb. En klubb som skaper minneverdige historier som man kan mimre tilbake til å tenke «wow».  

Nyt det!

Tyskeren vil ikke gi noen garantier for suksess de neste årene, men etter seks år i klubben ser han nå frem til å bli i mange år til.

– Dette er bare starten. Det er planen vår. Vi må kose oss på denne reisen, for det kan godt være vi ikke vinner noe. Vi må nyte og kose oss med det vi har akkurat nå, sier Klopp.

Liverpool møter Newcastle på St. James Park klokken 13.30 lørdag. Kampen sendes på TV 2 Sport Premium.