– Jeg kunne ikke brydd meg mindre om Bayern Munchen-ryktene

Klopp fikk spørsmål om situasjonen til Mane på fredagens pressekonferanse. Han mener det ikke er tilfeldig at det dukker opp rett før finalen.

Ryktene om at Sadio Mane kommer til å forlate Liverpool etter Champions League-finalen bare tiltar i styrke, og det blir fredag rapportert om enighet om pris og personlige betingelser. 

Jurgen Klopp fikk spørsmål om situasjonen på fredagens pressekonferanse. 

Ikke tilfeldig tidspunkt

– Sadio er i sin livs form. Fotball har stilt mange spørsmål til ham dette året, men det har vært svært suksessfullt for ham.

Tyskeren sier at støyet rundt senegaleseren ikke kommer til å påvirke hovedpersonen selv. 

– Jeg kunne ikke brydd meg mindre om Bayern Munchen-ryktene. Sadio er helt fokusert på kampen og vet hvor viktig det er for ham og oss - det bekymrer meg ikke. 

Han tror det ikke er tilfeldig at ryktene dukker opp akkurat nå, før finalen. Det skjedde også da hans Borussia Dortmund møtte Bayern Munchen i Champions League-finalen i 2013. Den gang var det Mario Gotze som skulle til den tyske giganten.

– Det er ikke første gang i karrieren min at Bayern Munchen-ryktene dukker opp rett før viktige kamper. Jeg vet ikke hva jeg har gjort som gjør at det skjer, men det er ikke noe problem.  

KLAR FOR KAMP: Mane starter sin tredje Champions League-finale for Liverpool lørdag kveld.

KLAR FOR KAMP: Mane starter sin tredje Champions League-finale for Liverpool lørdag kveld.

Kan vinne gullballen 

Tyskeren ønsket ikke å utdype om hvordan situasjonen er til tyske journalister. 

– Det er feil øyeblikk å snakke om Sadio. Uansett hvor han spiller neste sesong vil han være en stor spiller. 

Han tror en Champions League-triumf vil øke sannsynligheten for at Mane vinner gullballen. 

– Det øker definitivt mulighetene hans dersom vi vinner Champions League - slik har det vært de siste årene, avsluttet han om senegaleseren.