– Vi har fremdeles håp om å vinne Premier League

Kostas Tsimikas stolt over at Liverpool fremdeles har mulighet til å vinne fire trofeer denne sesongen.

– Vi har fremdeles håp om å vinne Premier League, og vi skal kjempe for det. Vi ønsker å vinne vår siste kamp foran våre egne supportere uansett hvordan det går mellom Manchester City og Aston Villa. Det er veldig viktig for oss å få en seier før Champions League-finalen, sier Kostas Tsimikas til liverpoolfc.com.

Lørdag var han en av heltene da han satte inn det avgjørende straffesparket i FA-cupfinalen mot Chelsea. Tirsdag var han på pletten med en god kamp og slo en målgivende pasning da Southampton ble slått 2-1 på bortebane - et resultat som gjør at drømmen om kvadrupelen fremdeles lever. 

Venstrebacken er offensiv før helgens sesongavslutning. 

– Vi går for seieren. Uansett hva resultatet til Manchester City blir så spiller vi for å vinne og for å dele dagen med våre supportere, sier han. 

– Vi fortjener Premier League

26-åringen mener de røde har gjort seg fortjent til Premier League-trofeet. 

– Vi har gitt alt vi har og jeg synes vi fortjener trofeet, men Manchester City er et veldig godt lag, sier han.

– Hver eneste utfordring har vi tatt på strak arm. Vi har vunnet FA-cupen og Carabao Cup og er klare for Champions League-finalen. Vi er nummer to i Premier League, ett poeng bak lederen. Jeg er veldig stolt over å være del av dette laget, sier han. 

Tsimikas er en av flere som fikk nyte godt av Jürgen Klopps rotasjon denne sesongen, og tirsdag viste han igjen sammen med de ni andre som kom inn i laget at troppen er bunnsolid. 

– Alle bidrar til å pushe hverandre, og det er en fin oppskrift. Alle jobber hardt, uansett om de spiller eller ikke. Samtlige spillere er klare når de trengs, sier Tsimikas.