Bayern kommer snart med sitt tredje bud på Sadio Mané

Bayern München kommer tilbake for en tredje gang.

Da det kom frem at det var en reell fare for at Liverpool ville miste Sadio Mané til Bayern München denne sommeren, rapporterte journalistene som følger de røde tettest at det ikke ville skje før klubben hadde en erstatter klar.

Søndag ble Liverpool og Benfica enig om en overgang for Darwin Nunez, i en totalpakke verdt 85 millioner pund, og det vil åpne veien for at Mané kan få den nye utfordringen som han ønsker, i tyske Bundesliga.

Bayern har fått avvist to bud, som har blitt omtalt som latterlige og som en fornærmelse – men er nå tilbake for en tredje gang. Liverpool har forventet at den tyske klubben vil være nærmere prislappen som er satt, på ca 42 millioner pund.

Det budet kommer i løpet av kort tid, ifølge Fabrizio Romano.

Forventer å bli enige

Romano skriver at Bayern nå er nærmere en avtale som tar senegaleseren til Allianz Arena. 

Klubbene er i samtaler, og Bayern står klare med et nytt bud der de kan komme til enighet med Liverpool.

Den tyske klubben skal også være nær enighet med spilleren om hans personlige betingelser. Tidligere har det vært snakk om en treårskontrakt.

Landslagssjefen har blandet seg inn

Mané har vært på landslagssamling, der han scoret hattrick mot Benin, og ble matchvinner med en scoring åtte minutter på overtid borte mot Rwanda.

Hans landslagssjef Aliou Cisse, som tidligere har langet ut mot Jürgen Klopp på grunn av misforståelsene rundt uttalelsene til Liverpool-manageren om Afrikamesterskapet, har nå snakket om 30-åringens fremtid.

– Jeg har hørt om Sadio og Bayern, sier han til nettstedet Senego

– Bayern spiller med press og høy intensitet, med en tysk trener. Sadio har spilt i Salzburg i Østerrike, som grenser til Tyskland, og det betyr at det ikke kommer til å bli så uvant for ham.