Bevegelser i Mané-overgangen

I Bayern München-leiren er man nå mer optimistiske med tanke på å komme i mål i forhandlingene med Liverpool.

For et par dager siden hevdet transferguru Fabrizio Romano at Bayern München nærmer seg en overgang for Sadio Mané. Han skrev da at partene snart ville være i mål med de personlige betingelsene, og at Bayern da vil legge inn et nytt bud for å komme til enighet med Liverpool.

I ettermiddag skriver Romano at Bayern nå ståre klare med et nytt offisielt bud, slik han meldte søndag, og at samtaler pågår mellom klubbene for å komme til enighet. Ifølge Bild skal dette tredje budet ligge på rundt 35 millioner pund, mens Liverpool krever et bud nærmere 40 millioner pund. Ifølge Bild er Bayern villige til å betale 30,15 millioner pund umiddelbart, med tilleggsklausuler verdt 4,31 millioner pund.

Romano melder at man i Bayern-leiren nå er mer optimistiske med tanke på å komme til enighet med Liverpool, og på Allianz Arena er man overbevist om at senegaleseren vil spille for dem neste sesong.

Dette støttes han på av reporter i tyske Sky Sports, Florian Plettenberg, som nå hevder at overgangen vil skje raskt. Dette er nye toner i forhold til det samme mann meldte i går. Da hevdet han at overgangen kunne ta tid, og antydet at det ville gå to-tre dager før partene kom i mål.