– Det ble en seier med en bismak

Real Madrid-forsvarer Dani Carvajal føler med supporterne etter kaoset utenfor Stade de France foran lørdagens Champions League-finale.

Dani Carvajal føler at det som skjedde med supporterne har kastet en skygge over Real Madrids Champions League-triumf. 

UEFA har bestilt en granskning for å komme til bunns i hva som gikk galt i forbindelse med finalen i Paris. Liverpool-supportere ble tåregasset av opprørspoliti, og mange kom seg ikke inn på stadion selv om de hadde gyldige billetter til kampen. Flere Liverpool-supportere ble også ranet av lokale gjenger på vei bort fra stadion etter kampen.

– Det var ganske kaotisk, sa Carvajal da han ble intervjuet i forkant av Spanias landskamp denne uken. 

– Mine nærmeste slektninger - mine foreldre, min kone og min sønn - måtte kjøres omtrent til inngangen ved stadion fordi sikkerheten deres ikke kunne garanteres.

– Triumfen får en liten bismak når det skjer noe slikt som dette. Dette må man sørge for at ikke skjer ved neste begivenhet på samme stadion. Det må forbedringer til, for her var det mange som ble skadelidende. Dette skulle ha vært en drømmedag, uansett om du vinner eller taper, men det var mennesker som ikke kunne nyte den. 

Har sympati med Liverpool-supporterne

Tidligere har Real-keeper Thibaut Courtois vist sympati med Liverpool-supporterne.

– Jeg føler med Liverpool-fansen, etter måten de ble behandlet på. Jeg håper alle kom helskinnet hjem, har mannen som ble kåret til banens beste spiller uttalt.