Ingen hold i Otavio-rykter

Portugisisk media meldte i helgen om Liverpool-interesse for Otavio, men troverdige journalister slår ned ryktene.

Portugisiske Journal de Noticias og britiske Mirror var ifølge Liverpool Echo blant dem som i helgen meldte at Liverpool var i ferd med å gjøre alvor av interessen for Portos offensive midtbanespiller Otavio, men ryktene blir nå slått tilbake av mer troverdige kilder. 

Blant dem er Neil Jones i Goal, som mandag skriver følgende på Twitter. 

«Blitt fortalt at det ikke er noe sannhet i ryktene som kobler Liverpool til Portos Otavio i sommer. Ikke et overgangsmål og har aldri vært det», skriver Jones kontant.

Det virker altså ikke som om Liverpool går for sin tredje signering fra portugisisk serie i år etter kjøpene av Luis Diaz og Darwin Nunez. 

Foreløpig ingen Wijnaldum-interesse

Etter å ha blitt kåret til årets flopp i Ligue 1 er Gini Wijnaldum en spiller som har blitt linket tilbake til Premier League - blant annet til Newcastle og Liverpools byrival Everton. 

En retur til Anfield virker å være usannsynlig, noe transferjournalist Fabrizio Romano slår fast på Twitter. Han underbygger også informasjonen Jones sitter på når det gjelder Otavio. 

«Otavio og Wijnaldum er ikke på listen til Liverpool slik det ser ut nå - det er lenge igjen av overgangsmarkedet, men ingen samtaler rundt disse to», skriver han. 

Romano legger til at både Liverpool og Porto avfeier ryktene om en Otavio-overgang, og at spilleren har en utkjøpsklausul på 34 millioner pund dersom noen skulle vise interesse.