United skal være helt ute av kampen om Nunez– Manchester United ville ikke være med i en budkrig

Journalistene som dekker Manchester United melder at United har kastet inn håndkleet.

Når Darwin Nunez har blitt linket til både Liverpool og Manchester United de siste ukene, så har det samtidig blitt tatt med at klubbene ikke ønsker å ende i en budkrig.

Fra flere hold har det blitt rapportert at Darwin Nunez har vært fast bestemt på Liverpool, og at det er til Anfield han ønsket å komme – men United har stadig blitt nevnt – og basert på tidligere erfaringer de siste årene har det vært en grunn til uro.

Men dersom spilleren har bestemt seg, så er det uansett aldri aktuelt med noen budkrig så lenge han har tatt en avgjørelse.

Nå virker det som Manchester United er helt ute av kampen, og journalistene som dekker Manchester United nevner den mulige budkrigen som grunn, heller enn at spilleren ønsket seg til Liverpool.

James Robson i Goal skriver:

«Det ser ut til at United er klare for å la Liverpool få Nunez. De ønsker ikke å være med i en budkrig med Liverpool». 

Det samme skriver Charlotte Duncker i The Times: «Edinson Cavani og Jesse Lingard drar, og det gir rom for en angrepsspiller i troppen. United er interessert i Benfica-angriper Darwin Nunez, men kilder sier at de ikke vil dras inn i en budkrig med Liverpool for 22-åringen, og er ikke klare for å betale overpris». 

– Betalt overpris før

Journalister i Portugal og Italia har meldt at Nunez for lengst er enig med Liverpool om en femårskontrakt, men at det er de siste detaljene som mangler før en avtale er helt i orden. Nunez vil bli klubbens dyreste spiller gjennom tidene, og koste rundt 85 millioner pund.

I The Mirror gås det enda lenger, og prisen brukes som grunnen for at Manchester United «dropper» den 22 år gamle spissen. 

«Manchester United er ifølge rapportene overbevist om at Liverpool kan gjøre en stor feil med Darwin Nunez, mens spilleren nærmer seg en overgang til Anfield», står det.

«United tror at Liverpool vil gjøre en feil med å bruke en enorm sum, til tross for hans strålende statistikk. Manchester United har tidligere vært skyldig i å sløse store summer de siste sesongene», står det videre – der Paul Pogba (£89,3M), Harry Maguire (£80M), Jadon Sancho (£73M) og Angel di Maria (£60M) brukes som eksempel.

Om de virkelig ser det slik eller om det er en dag med lite å skrive om for journalistene vet vi ikke, men det at så mange av journalistene som følger klubben tettest melder at United er ute av dansen, med pris og frykten for budkrig som grunn, gjør at det kan virke som at Jürgen Klopp kommer til å få sin mann, og at Liverpool har vunnet kampen om spilleren.