Nunez har fått fritak fra kveldens landskamp for å sette seg på et fly

Spissen står over Uruguay sin privatlandskamp mot Panama.

Uruguay skal møte Panama til privatlandskamp på Estadio Centenario i Montevideo kl. 22.00 lørdag kveld, men det ser ut til å bli uten Darwin Nunez. Nunez har spilt 18 minutter mot Mexico og 90 minutter mot USA i landskampene den siste uken.

Spissen nærmer seg en overgang til Liverpool, og nå ser det ut til at klubbene ønsker fortgang i prosessen.

Den uruguayanske journalisten Diego Jokas som rapporterer for TyC Sports, melder at Nunez ikke vil bli involvert, fordi han skal reise for å signere avtalen med Liverpool, i en overgang verdt inntil 100 millioner euro inkludert bonuser. 

Blir ikke blant klubbens best betalte

Ifølge El Pais er det bekreftet fra fotballforbundet at han vil miste kampen, for å sette seg på et fly. Da skal han gjennomgå den medisinske sjekken og signere med Liverpool. 

Fredag ble det rapportert av journalisten Pedro Sepulveda i Portugal at Nunez og Liverpool var enig om en femårskontrakt, og at han vil tjene seks millioner euro netto per år. Det er en ukelønn på ca 98 500 pund. Tidligere har det blitt rapportert at Premier League-spillere betaler ca 45 prosent i skatt, uten at det er helt fastsatt, men det vil bety at Nunez ikke blir blant klubbens aller best betalte på sin første kontrakt på Anfield. 

Dersom dette stemmer, og at Liverpool og Nunez har så hastverk med å få overgangen i orden at han dropper kveldens landskamp, kan en se for seg at dette kan bli en lørdag der mange røde sitter på FlightRadar og sosiale medier, og følger med på hvilke privatfly som går fra Montevideo til nordvest-England.