Derfor takket Trent nei til fridager

Trent Alexander-Arnold fikk tilbud om å ta noen dager fri for å lade batteriene etter nederlaget i Champions League-finalen. Det takket Liverpool-backen nei til.

Trent Alexander-Arnold ønsker å spille seg inn i den engelske VM-troppen til Qatar-VM. Derfor takket han nei til å ta noen dager fri før han sluttet seg til England-troppen da han fikk tilbud om dette etter Champions League-finalen. Selv om han akkurat var ferdig med en maratonsesong der Liverpool har spilt 63 kamper, valgte scouseren å dra rett til St George's Park etter Liverpools parade på Merseyside, melder Mirror.

Det betyr sannsynligvis at Liverpool-backen skal i aksjon når England spiller bortekamp mot Ungarn i Nations League i kveld, og også når Three Lions møter Tyskland på bortebane i samme turnering tirsdag kveld.

Alexander-Arnold kommer ifølge Mirror til å forlate den engelske landslagstroppen etter disse to kampene, og ta ferie før England møter Italia og Ungarn på Wembley henholdsvis 11. og 14. juni.

– Jeg hadde en samtale med Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson før Champions League-finalen. Vi snakket om at alle de andre spillerne fikk noen fridager før de sluttet seg til landlagstroppen, og jeg spurte dem om hvordan de følte seg. Trent ønsket å delta på den første delen av denne samlingen, for å beholde rytmen og være i god fysisk form, heller enn å jobbe seg tilbake etter å ha mistet rytme, siteres landslagssjef Gareth Southgate.

Paraden fikk Liverpool-spillerne i humør igjen

– Trent fikk et løft av paraden. Jeg tror den gjorde godt både for ham og resten av Liverpool-laget. Selvsagt var de skuffet etter å ha tapt finalen, men jeg tror samhørigheten de følte med sine fans den dagen definitivt var viktig for dem, da det gjorde at hele laget kunne se fremover igjen.

– De var ikke sikre på om det var riktig med en parade etter å ha tapt finalen, men nå har de gjort det, og har helt klart funnet ut at det var riktig, så det var et fint øyeblikk for dem.