Åpne for å selge navnerettighetene

De nye byggearbeidene på Anfield skaper muligheter.

Arbeidet på Anfield Road går etter planen, både på budsjett og tid, og daglig leder Billy Hogan utelukker ikke at klubben etter hvert kan selge navnerettighetene.

Hvis det rettet tilbudet kommer. 

– Det er klart noe som vi vil vurdere, sier Billy Hogan til The Athletic.

– Vi gjorde ikke for Main Stand, men vi kan for Anfield Road. Vi ville ikke si nei til det, men det er ikke noe vi aktivt forfølger akkurat nå.

Det skal ikke være aktuelt å selge rettighetene for hele stadion.

Vil øke aktiviteten på Anfield

Byggeprosjektet vil også føre til at det sommeren 2023 ikke blir noen store konserter på Anfield, slik det var i år. Dette er likevel noe som Hogan og klubben ser på som en smart inntektskilde.

ROCK ON: Det blir med stadionrock, som med The Eagles her i juni 2022, på Anfield i fremtiden.

ROCK ON: Det blir med stadionrock, som med The Eagles her i juni 2022, på Anfield i fremtiden.

– Vi har akkurat byttet ut banedekket på Anfield med et nytt hybrid-dekke og det vil gi oss mer fleksibilitet fremover, fordi det krever ikke like mye tid til å vokse tilbake hver sommer.

Fra august til mai spiller Liverpool FCs artister her, men utover det er det muligheter.

– Vi vil ha et større vindu å operere på fra 2024, med flere konserter senere på sommeren.

I år var det tre store forestillinger med The Rolling Stones (9. juni), Sir Elton John (17. juni) og The Eagles (20. juni).

– Det er en fantastisk scene som vi har jobbet med å utnytte så mye som vi kan. Konsertene er også en flott måte for oss å bringe en annen fanbase til Anfield. Det som har vært strålende er at artistene som har kommet kun har hatt positive ting å si om opplevelsen. Det er noe vi er veldig begeistret for fremover.