Flere troverdige kilder:Enighet om pris for Williams

Nottingham Forest og Liverpool skal omsider ha kommet til enighet vedrørende Neco Williams.

Liverpool og Nottingham Forest skal ha kommet til enighet om hva skogvokterne skal betale for Neco Williams, det bekrefter flere troverdige kilder torsdag ettermiddag. 

Prisen for 21-åringen skal ligge på rundt 17 millioner pund. 

Coopers ønske

Tidligere trener i Liverpools akademi Steve Cooper skal ha hatt Williams høyt på sin ønskeliste til den ledige høyre vingback-rollen. 

Forrige sesong var det talentfulle Djed Spence som briljerte i rollen på lån fra Middlesbrough, men etter den gode sesongen ser Spence nå ut til å bli Tottenham-spiller. 

Williams var utlånt til Fulham siste halvdel av forrige sesong og gjorde sakene sine godt der, men London-laget skal ikke ha vært villige til å møte de rødkleddes prisforlangende. 

RYKKET OPP: Williams hjalp Fulham til Premier League, men skal nå spille for en av deres antakelig næreste rivaler i nedrykkskampen.

RYKKET OPP: Williams hjalp Fulham til Premier League, men skal nå spille for en av deres antakelig næreste rivaler i nedrykkskampen.

Liverpool hentet erstatter

Da Liverpool brukte 6,5 millioner pund på å hente høyreback Calvin Ramsay virket det tydelig at Williams karriere i Liverpool var over. 

Den walisiske landslagsspilleren har spilt 33 kamper for Liverpool og fikk 6 målgivende for Klopps menn. Han var med på å vinne VM for klubblag, Premier League og ligacupen med de rødkledde. 

Nottingham Forest har tidligere bekreftet signeringene av tidligere Liverpool-spiller Taiwo Awoniyi, Guilian Biancone, Dean Henderson på lån og Moussa Niakhate. Alt tyder nå på at Williams føyer seg inn i den rekken.