Fábio Carvalho er sikker på at målene vil komme

Den unge sommersigneringen viste positive glimt i varmen.

– Jeg hadde klart sjansen og den traff stolpen. Men neste er jeg sikker på jeg vil score, og det er mentaliteten jeg må gå til den neste matchen med, sier Fábio Carvalho til Liverpoolfc.com.

19-åringen var en av dem som kunne ha sørget for et annet resultat, men til slutt måtte han se at Bangkok Century Cup endte med stor Manchester United-seier.

– Ingen liker å bli slått, spesielt mot United og måten vi gjorde det på, men jeg er sikker på at vi vil jobbe hardt på matta for å forsøke rettferdiggjøre det neste gang vi spiller mot dem.

– I dag var det et bittersweet øyeblikk for meg, fordi det var åpenbart min første kamp for Liverpool og forhåpentligvis den første av mange.

Lovord om Liverpool-familien

2002-modellen kom til Fulham i 2015. I 2020 signerte han profesjonell kontrakt med London-klubben og i sommer ble han Liverpool-spiller.

– Alle har vært fantastiske mot meg. De har hjulpet meg hver eneste dag og fortsetter å gjøre det, noe jeg er takknemlig for. Det er bare en eneste stor familie, det høres klisjé ut men det er sånn det er i Liverpool.

– Fra første dag på trening og frem til nå, er det dette jeg har jobbet for, å forsøke komme inn på laget.

Han har alt fått en følelse av det å være en del av Jürgen Klopps «mentality monsters».

– Vi har en vinnende mentalitet som starter på trening og som vi tar med oss inn i kamper. Vi ønsker å vinne for en hver pris og gjøre vårt beste for å forsøke å vinne hver kamp.