Ukjent skade:Hva er galt med Caoimhin Kelleher?

Liverpools andrekeeper har vært ute med en skade helt siden starten av oppkjøringen, men stort mer enn det vet veldig få.

Caoimhin Kelleher har vært fraværende helt siden den første uken av oppkjøringen. 23-åringen fra Cork stod sist i mål for Liverpool den 27. februar mot Chelsea i de rødes første cupgull den forrge sesongen. Han stod også i mål for Irland i fire kamper i starten av juni.

Den 10. juli la Liverpool Football Club ut sin 37-mannsliste på hvem som skulle være med Jürgen Klopp til Asia for å starte oppkjøringen. Keeperen var ikke en av de som reiste. Da ble det spekulert i om han var på vei vekk fra klubben på utlån. Det ble ikke oppgitt en grunn til hvorfor han var utelatt på dette tidspunktet.

– Jeg vet ikke ennå. Jeg må spille disse kampene, og se hva som skjer her, og kanskje ta en avgjørelse etter det, sa Kelleher til irske Independent før landslagskampene i juni.

HELTEN: Caoimhin Kellehers forrige kamp for Liverpool var på Wembley mot Chelsea. Da vant de røde ligacupen for første gang siden 2012.

HELTEN: Caoimhin Kellehers forrige kamp for Liverpool var på Wembley mot Chelsea. Da vant de røde ligacupen for første gang siden 2012.

Lite informasjon

Så hva er galt med Liverpools andrekeeper? Den 16. juli, da troppen var på vei hjem fra Asia, kom Jürgen Klopp med en liten oppdatering rundt skaden til Kelleher, Calvin Ramsay og Kaide Gordon.

– De vil bli med i gruppen selvfølgelig. Det er ingen tvil om det. Tidsperspektivet vet jeg ikke eksakt, sa Klopp til Liverpools egen hjemmeside da.

Calvin Ramsay og Kaide Gordon er med tyskeren til Østerrike, men enn så lenge ser det ut til at iren er ute med den samme skaden som før Asia-turneen, for han er en av dem som ikke er med.

Ryktene om et utlån eller en overgang for Caoimhin Kelleher har roet seg kraftig etter oppkjøringen startet, og skaden han har pådratt seg kan være med på å holde den talentfulle iren på Anfield en sesong til som andrekeeper. Det gjenstår å se, men det hadde vært flott om 23-åringen var tilbake i spill snart. De røde trenger han i god form om Alisson pådra seg en ny skade.