Bildeserie fra Østerrike:Kjempegod treningsstemning i idylliske omgivelser

Liverpool-troppen har ankommet Østerrike for å forberede seg til RB Salzburg-kampen. Det betyr et gjensyn med de ikoniske sykkelbildene!

Jürgen Klopp og Liverpool-troppen har ankommet Østerrike etter gårsdagens 5-0 seier mot RB Leipzig. Det er ingen tvil om at stemningen i troppen halvannen uke før sesongstart er veldig god. På bildene fra treningsleiren er det mye smil og latter å spore, og det er kanskje ikke så rart med tanke på hvordan laget så ut i går.

Tyskeren har tatt med seg troppen til det samme stedet ved flere anledninger tidligere, og vi husker alle bildene fra tidligere år av Liverpool-spillere som setter seg på sykkelen for å rekke trening.

Det er ventet at troppen blir på treningsfeltet i Østerrike frem til onsdag neste uke. Da skal Liverpool møte RB Salzburg i den siste treningskampen før oppgjøret mot Manchester City den påfølgende helgen.

Jürgen Klopp har kalt treningsleiren i Østerrike for den viktigste perioden i oppkjøringen, og han er nok veldig fornøyd med å være i rolige omgivelser etter den heseblesende Asia-turneen tidligere i sommer.