– Vi kommer ikke til å dvele ved det vi allerede har oppnådd

Joe Gomez planlegger å tilbringe de beste årene i sin karriere i Liverpool FC.

– Målet mitt er å spille fotball her til jeg er over 30 år. Jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å tilbringe så mange år i denne klubben, sier Joe Gomez til Liverpoolfc.com.

Gomez kom til Anfield fra Charlton Athletic sommeren 2015, og har siden spilt 142 kamper for klubben. Han har vunnet både Champions League, Premier League, FA-cupen, ligacupen, UEFA Super Cup og klubb-VM med Liverpool. I går satte han navnetrekket sitt på en ny kontrakt som binder ham til Anfield-klubben i fem år til.

– Jeg har mange gode minner, men det har også vært mange utfordringer. Nå får jeg sjansen til å bli værende her og skrive mer historie sammen med mine lagkamerater, og være en del av dette. Det er målet mitt, og forhåpentligvis kan jeg til slutt se tilbake på en karriere som jeg kan være stolt av, og hvor jeg har vært Liverpool-spiller hele veien.

Sulten på mer

Det er altså sju år siden London-gutten skrev under for Liverpool første gangen. 

– Jürgen Klopp kom tidlig inn i min reise her, og vi har vært sammen om dette sammen med supporterne og laget. Flere utrolige lagkamerater har siden sluttet seg til laget, og vi har hatt suksess. Troen er sterk innad i laget, etter erfaringene vi har høastet ved å spille i finaler og vinne trofeer. Det har hjulpet oss å utvikle oss som lag. Mentaliteten i laget og i byen har bidratt til dette. Ledelsen og manageren skal ha honnør. Det har vært en fornøyelse å være en del av denne reisen, og jeg er definitivt sulten på å spille en viktig rolle i det vi har i vente. Dette laget vil fortsette utviklingen. Vi kommer ikke til å dvele ved det vi allerede har oppnådd, forsikrer Gomez.

Som person har han forandret seg i løpet av disse sju årene. Han har hatt mange nedturer, med alvorlige skader. 

– Det var mange tøffe, tøffe tider tidlig i Liverpool-karrieren min. Jeg har vært gjennom en stor test, men jeg ville ikke ha forandret på noe. Jeg tror utfordringene jeg har opplevd og denne klubben har formet meg til den mannen jeg er i dag. Jeg kom hit som tenåring, og det er jeg takknemlig for. Jeg har hatt et enormt godt miljø å vokse i, ikke bare som fotballspiller, men også som mann. Det er selvsagt ting du ser tilbake på og har lært og vokst av, men det er mange gode minner også. Og jeg er veldig spent på hva fremtiden vil bringe.